A csapat

A csapat

ISMERD MEG A CSAPATUNKAT

Kisebb iroda lévén, kapcsolataink ügyfeleinkkel sokkal személyesebbek, a tőlük kapott visszajelzések alapján pedig igyekszünk mindig megújulni, jobbakká válni.

 

KIK VAGYUNK?

 

Kis csapatunk tevékenyége elszántsággal és elhivatottsággal zajlik régi és leendő utasaink, barátaink számára!

Ambrus Mária Magdolna

Irodavezető & Turisztikai tanácsadó

office@magdatravel.ro Temesvári sugárút 22 szám, Csíkszereda

Első mondat ami eszembe jut magamról, hogy hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, végezhetem naponta amit szeretek és a  munkám által örömöket, élményeket, sok szép maradandó emléket adhatok ügyfeleinknek, vendégeinknek, utasainknak…

A munkám a szenvedélyemmé vált, és egyben hivatásommá is.

Arra törekszem, hogy tapasztalatom, tudásom és természetesen utasaink személyre szabott  kérését , igényeit figyelembe véve, a lehető legmegfelelőbb ajánlatot, szolgáltatást  adhassam az önök számára.  Nagyon fontos számomra, hogy pontos,  konkrét információval szolgálhassak  az utazásukkal kapcsolatosan, mivel a célom, hogy az utazáson túl életreszóló élményekkel gazdagodhassanak. Kis csapatunkkal nagy elszántsággal  törekszünk a mottónkat valóra váltani minden egyes ügyfelünk számára  “Legyen, több mint utazás! “

Ajándéknak tartom, hogy utaskisérőként részt vehetek saját szervezésű utainkon amely által sokat tanulhatok, fejlődhetek. Továbbá munkám gyümölcsei közé sorolhatok sok értékes emberi kapcsolatot, barátságok  létrejöttét.  Hozzám legközelebb a zarándokutak állanak, fontosnak és  szükségesnek  tartom az időnkénti megállást, visszapillantást, a csendet, a spiritualitást , a Teremtővel való kapcsolatot,  hogy a mindennapokban helytállhassunk,  a sokszor emberi erőt meghaladó élethelyzetekben,  ezáltal megtartván lelki egyensúlyunkat, hogy az egyszerű közép aranyúton maradhassunk.

Ezúttal megköszönöm minden utasunknak, ügyfelünknek, ismerősünknek a   bizalmát, amellyel szolgáltatásaink iránt fordult, mert enélkül nem lehetnénk ott ahol vagyunk.

Fórika Ildikó

Turisztikai tanácsadó

office@magdatravel.ro Temesvári sugárút 22 szám, Csíkszereda

Nagyon szeretem a változatosságot, a kalandokat. Azt szeretem, hogy minél szinessebbek legyenek napjaink, utazásaink. Ezek által lessz kerekebb az ember élete.
Nekem nagy kedvencem az egyéni utazások…

De ugyanakkor úgy gondolom, hogy a csoportos kirándulásoknak van egy teljesen más jellege.

Ezáltal nagyon sok új ismeretségek, barátságok bontakoznak ki és nagyon sokat tud az ember tanulni egy ilyen jellegű kiránduláson. Nem véletlen a cég mottója , hogy” Legyen több, mint egy utazás”.

Fontos számomra, hogy örömet okozhassak ügyfeleinknek és elégedetten távozhassanak irodánkból, ezért is törekedem arra, hogy a maximumot nyújthassam munkámban.

Egy nagyon fontos mottóm a napom elinditásában: „Hiszem azt, hogy a mai napon is csodálatos és nagyszerű dolgok fognak történni”. És ehez igyekszem mindig tartani magamat, akár ügyfeleinkkel, akár saját magammal szemben is.

Kovács Edit

Turisztikai tanácsadó

office@magdatravel.ro Temesvári sugárút 22 szám, Csíkszereda

Irodánkat mindig jó szándékkal keresik fel az emberek, hiszen utazni szeretnének, üdülni, pihenni, feltöltődni, vagy épp városnézni. Ebben igyekszem a segitségükre lenni, mindenkinek megtalálni a legmegfelelőbbet, legyen az saját szervezésű út, körút, nászút vagy személyre szabott.

Ez a munka egy igazi kihívás, de mikor látom a gyümölcsét, olvasom, hallom a pozitív visszajelzéseket, nagy örömmel tölt el, mert “a lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.”

Hálás vagyok, amiért ebben a munkakörben, ilyen kolléganőkkel dolgozhatok.