A paszmosi Teleki-kastély és Beszterce nevezetességei

A paszmosi Teleki-kastély és Beszterce nevezetességei

2024. május 25. - 2024. május 25.

1 nap 0 éjszaka

Útvonal:   Csíkszereda - Székelyudvarhely - Szováta - Szászrégen - Nagysajó - Paszmos -Beszterce - Szászrégen - Szováta - Székelyudvarhely - Csíkszereda

1. Nap – május 25 . Szombat

Nemrégiben újították fel teljesen a paszmosi Teleki kastélyt, mely az erdélyi barokk építészet egyik kiemelkedő példánya. Az évszázadok során, fényt és sötétséget megért falak, ma új pompában várjak a látogatókat. A kastély kulturális központként része Beszterce megye nevezetességeinek.

A kastélytól a megyeközpontba indulunk, ahol szintén teljesen felújított örökséget láthatunk, a főtéri evangélikus templomot, mely Erdély középkori templomainak egyik legmagasabb tornyával rendelkezik, ahová felvonó segítségével juthatnak fel az érdeklődők. A toronyból utánozhatatlan látvány tárul a látogató elé. Visszatérve a főtérre, meglátogatjuk az „Ezüstművesek házát”, ahol egyrészt a letűnt korok mindennapjaiba kapunk betekintést, másrészt a jelenleg kulturális funkciót ellátó épületegyüttest is megismerhetjük. A látogatás után ebédszünet áll utasaink rendelkezésére. Hazafelé Szászrégenben tartunk egy belvárosi sétát, bejárva a város nevezetességeit. Az esti órákban érkezünk Csíkszeredába.

Hívjon most a 0741 231 307-os telefonszámon és foglalja le hétvégi kirándulását vagy érdeklődjön az iroda székhelyén naponta 09-17 óra között!

A programváltozás jogát fenntartjuk a körülményektől függően.

Szeretettel és odafigyeléssel várjuk!!! Jó kikapcsolódást kívánunk, sok szép élményben legyen részünk!

Az ár tartalmazza :

  • a szállítást autóbusszal
  • magyar nyelvű  idegenvezetést
  • a  parkolási díjakat

Az ár  nem tartalmazza:

  • a belépők árát
  • étkezést
  • egyéb egyéni költséget

Több csatornán is lehetséges feliratkozni kirándulásainkra:  telefonon, e-mailen, Messengeren vagy WhatsAppon.

Az ülésrend az autóbuszos kirándulásaink esetében, az előleg befizetésének sorrendjében történik, amely minden kirándulás esetén a teljes jelentkezési díj 25% -át képezi.

A hátralékot indulás előtt legkésőbb 20  nappal szükséges befizetni.

Fizetési módok: az iroda székhelyén készpénzzel , bankkártyával, vakációs jegyekkel vagy online.

Kedvezmény visszatérő utasaink számára: 25 ron/fő.