Egynapos kirándulás Bukarestbe

Egynapos kirándulás Bukarestbe

2024. április 06. - 2024. április 06.

1 nap 0 éjszaka

Útvonal:  Csíkszereda – Brassó – Prahova völgye – Bukarest – Csíkszereda

1. Nap – április 6 . Szombat

Reggel 7 órakor indulunk Csíkszeredából, majd Sepsiszentgyörgy érintésével a szász vidéken áthaladva a Tömösi hágón jutunk át Havasalföldre. Bukaresti látogatásunkat a Ceaușescu házaspár egykori villájában kezdjük. Az egykor szigorúan őrzött épület ma már múzeumként várja a vendégeket és betekintést enged egykori lakóinak lakókörnyezetébe.

Majd a városközpontban folytatjuk látogatásunkat, és megtekintjük a különböző történelmi korokban jelentős szerepet játszó létesítményeket, útközben pedig a Cismigiu parkban tartunk pihenőt. Útba ejtjük a bukaresti magyaroknak hosszú ideje kulturális központot jelentő Petőfi házat és az egykori fejedelmi udvarnál befejezzük a mintegy másfél órás óvárosi sétánkat, amikortól szabad idő áll utasaink rendelkezésére. Ezt követően még néhány további helyszínt az autóbuszból tekintünk meg, majd indulunk hazafelé. Előreláthatólag este 10 óra körül érkezünk Csíkszeredába.

Hívjon most a 0741 231 307-os telefonszámon és foglalja le hétvégi kirándulását vagy érdeklődjön az iroda székhelyén naponta 09-17 óra között!

A programváltozás jogát fenntartjuk a körülményektől függően.

Szeretettel és odafigyeléssel várjuk! Jó kikapcsolódást kívánunk, sok szép élményben legyen részünk!

Az ár tartalmazza :

  • szállítást autóbusszal
  • magyar nyelvű  idegenvezetést
  • parkolási díjakat.

Az ár nem tartalmazza:

  •  a belépők árát
  • étkezést
  • egyéb egyéni költséget