Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Politica de retur/anulare

Anularea serviciilor solicitate se va face conform fiecarui contract de comercializare in parte, contract stabilit intre client si agentia de turism.

Contravaloarea serviciilor platite de catre client va fi returnata in maxim 7 zile de la solicitare, prin transfer bancar.

Consumatorul informeaza Magda Best Travl SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: formular contact sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, e-mail).

Termeni si Conditii

Utilizarea informatiilor si serviciilor de pe fiecare pagina a site-ului MagdaTravel.ro implica acordul si acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de administratorul MagdaTravel.ro prezentate mai jos, inclusiv orice modificari ulterioare ale acestor termeni si conditii, modificari ce pot fi efectuate oricand, fara a fi necesara o instiintare si/sau un accept prealabil din partea ta.

Furnizarea serviciilor

Magdatravel.ro ofera urmatoarele servicii turistice:

  • cazare
  • cazare cu masa
  • sejur avion
  • sejur autocar
  • sejur propriu cu autocar : intern/ extern
  • bilete de avion

Clientii intra in posesia serviciilor solicitate in 3-7 zile (conform contractului) dupa plata integrala a acestora, semnarea contractului si a bonului de comanda. Livrarea se va face in format tiparit la sediul agentiei sau in format electronic prin email.

Plata online a serviciilor

Plata online a serviciilor solicitate se va face pe baza unui link de plata transmis clientilor pe email, pe baza facturii emise de Magda Best Travel SRL in Ron sau Euro.

Acest site utilizeaza sisteme sigure de plata prin furnizori de servicii de plata. Magdatravel.ro nu stocheaza datele cardului tau bancar sau alte detalii de plata. Desi facem tot ce este posibil pentru a asigura securitatea tranzactiilor, magdatravel.ro nu va putea fi tinut raspunzator pentru incalcarea securitatii de catre terti si nu poate fi tras la raspundere pentru utilizarea abuziva de catre acestia a sistemului de plati.

Drepturile de autor

Magdatravel.ro beneficiaza de toate drepturile recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale aplicabile in vigoare cu privire la datele si informatiile continute de paginile site-ului. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand text, imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea magdatravel.ro sau pentru care magdatravel.ro detine dreptul de utilizare. Niciun astfel de material, nu poate fi, integral sau partial, reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale sau in orice alte scopuri ce pot fi generatoare de venituri fara acceptul scris prealabil al magdatravel.ro.

Acesti termeni si conditii de utilizare a magdatravel.ro si utilizarea acestuia sunt guvernate de legislatia in vigoare din Romania.

MAGDA BEST TRAVEL SRL

Miercurea-Ciuc, str. Culmei nr.17

CUI: 35829908