Hálával az Elmúltakért, Reménnyel a Jövendőért

Hálával az Elmúltakért, Reménnyel a Jövendőért

Kedves utasaink, ismerőseink, barátaink!

Nagyon hálásak vagyunk és köszönetet szeretnénk mondani, hogy az idei nehéz időszakban is megajándékoztak minket bizalmukkal és megtiszteltek jelenlétükkel.

Ennek köszönhetően, az idén 11 belföldi buszos kirándulás valósult meg a Magda Travel utazási iroda szervezésében, amely egyszerűen hihetetlen az ismert korlátozó körülmények mellett.

Hálát adunk azért is, hogy szerencsésen és egészségben, sok szép élménnyel gazdagodva értünk haza minden utunkról.

Köszönet az idegenvezetőknek is, hogy vállalták a vezetést és ily módon mindannyian gazdagodhattunk ismeretekben és élményekben.

A félelem helyett az életet választottuk és törekedtünk az adott kereteknek megfelelően megtalálni a lehetőségeket. Bagdy Emőkével valljuk, hogy az „Élet élni akar és mindaz, ami most van, meg fog oldódni!”

Azok közül, akik irodánkban foglaltak utazást az idén, senki nem veszítette el a befizetett összeget, amelyet idei üdülésére, pihenésére szánt és ami nem valósulhatott meg.

A nagy partnereink szervezésében foglalt repülős nyaralások esetében is köszönet minden ügyfelünknek a bizalomért, a megértésért, a türelemért, a sok, szép vigasztaló szóért, bátorításért, az ötletekért… minderre nagy szükségünk volt.

Várjuk Önöket szeretettel és odafigyeléssel 2021-ben is !

Hálás köszönettel, tisztelettel és szeretettel a Magda Travel kis csapata!

hala
megosztás :