/Politica de Confidențialitate
Politica de Confidențialitate2018-08-10T12:46:55+00:00

Politica de Confidențialitate

Proiectul magdatravel.ro este dezvoltat și administrat de către Magda Best Travel SRL, Str. Culmei nr.17/13, Miercurea-Ciuc, 35829908.

Confidențialitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi atunci când vizităm alte site-uri, așa că înțelegem cât de importantă este viața ta privată. Acest document prezintă tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm atunci când utilizezi magdatravel.ro precum și măsurile luate pentru a proteja informațiile tale.

Am luat măsuri în temeiul Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) pentru a te asigura că orice informație pe care ne-o oferi este în siguranță, văzută doar de persoanele care au nevoie să o vadă și sub controlul tău.

Citind politica de confidențialitate poți afla exact de ce informații avem nevoie, ce se întâmplă cu ea, cine o va vedea și cum o păstrăm în siguranță. Pentru orice nelămurire, vei putea oricând să ne contactezi.

Menținem cele mai înalte standarde de onestitate și corectitudine cu tot ceea ce scriem pentru acest site web și vom aplica exact aceleași standarde atunci când ne ocupăm de informațiile pe care ni le încredințezi.

Date cu caracter personal

Magdatravel.ro poate colecta și utiliza datele tale personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a rula și a opera site-ul nostru.
  • Pentru a afișa corect conținutul site-ului.
  • Îmbunătățirea serviciului clienți.
  • Pentru a ne ajuta să răspundem mai eficient solicitărilor și nevoilor de asistență pentru clienți.
  • Pentru a personaliza experiența utilizatorului.
  • Să înțelegem modul în care utilizatorii noștri, ca grup, utilizează serviciile și resursele furnizate pe site-ul nostru.
  • Îmbunătățirea site-ului nostru.
  • Îmbunătățirea produselor și a serviciilor noastre.
  • Pentru a rula o promoție, un concurs, un sondaj sau alte caracteristici ale site-ului.
  • Pentru a-ți trimite informații pe care ai acceptat să le primești despre subiectele care credem că te vor interesa.
  • Pentru a-ți trimite e-mailuri periodice, care pot include buletine informative electronice și / sau serii de e-mailuri autoresponder.
  • Să răspundem cererilor, întrebărilor și / sau altor solicitări.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Magdatravel.ro colectează date cu caracter personal (informații care te pot identifica cum sunt numele, adresa de e-mail, etc.) de la vizitatorii site-ului numai pe bază de voluntariat.

Datele personale și informațiile sunt colectate exclusiv pentru a presta serviciile oferite prin intermediul magdatravel.ro și care au fost solicitate de tine:

  • Când ne contactezi din orice motiv, utilizând formularul noastru de contact, ești de acord să ne oferi numele, număr telefon și adresa de e-mail pentru a-ți putea răspunde și în același timp iți cerem informații relevante pentru formularul respectiv.
  • Imediat ce corespondența noastră s-a terminat, ștergem toate datele cu caracter personal. Nu le păstrăm sau folosim în alt mod decât dacă ți-ai dat acordul în prealabil.
  • Acest site îți permite să partajezi conținut cu prietenii și adepții tăi pe diferite platforme de social media. Mai jos sunt linkuri către politicile de confidențialitate ale: Facebook, WhatsApp, Pinterest.
  • Adresa IP a vizitatorilor, codul de utilizator al utilizatorilor conectați și numele de utilizator al tentativelor de conectare sunt înregistrate condiționat, pentru a verifica dacă există activități rău intenționate și pentru a proteja site-ul de anumite tipuri de atacuri. Exemple de condiții când se înregistrează sunt încercările de conectare, solicitările de deconectare, solicitările de adrese URL suspecte, modificările aduse conținutului site-ului și actualizările parolei.
  • Aceste informații sunt păstrate timp de 14 zile.
  • Magdatravel.ro poate conține legături web sau trimiteri către alte portaluri/site-uriweb care ar putea fi de interes pentru tine. Cu toate acestea, odată ce le-ai folosit pentru a părăsi site-ul nostru, nu avem niciun control asupra acelui site web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizezi în timp ce vizitezi astfel de site-uri. Aceste site-uri nu sunt guvernate de această politică de confidențialitate. Înainte de a continua să le utilizezi, fi precaut revizuind politica de confidențialitate a site-ului în cauză.

Poți refuza în orice moment să furnizezi date cu caracter personal și să vizitezi site-ul nostru anonim. Cu toate acestea, acest lucru te poate împiedica să iei parte la anumite activități legate de site.

Dacă vom face schimbări semnificative în colectarea datelor cu caracter personal, te vom informa prin plasarea unui anunț pe site-ul nostru. Vom folosi informațiile personale primite de la tine numai în scopuri interne și nu le vom vinde sau furniza terților.

Cu cine partajăm datele tale

Nu vom partaja niciodată informațiile tale cu caracter personal nimănui, pentru uz comercial sau pentru alte scopuri. Acestea vor fi utilizate numai pentru scopul pentru care ni le-ai furnizat pe acest site web.

Uneori, însă, din motive specifice, trebuie să partajăm informațiile cu altcineva.

Ne asigurăm însă că folosim numai persoane și companii cunoscute și de încredere. De asemenea, am fost atenți ca aceștia să respecte, de asemenea, Regulamentul General privind Protecția Datelor, așa că avem încredere că îți vor păstra în siguranță datele.

Companiile care vă pot deține informațiile sunt:

  • Acest site este scanat pentru potențialele malware și vulnerabilități de către site-ul Sucuri. Nu trimitem informații personale la Sucuri; cu toate acestea, Sucuri ar putea găsi informații personale publicate (cum ar fi în comentarii) în timpul scanării lor. Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești: Politica de confidențialitate Sucuri.
  • Acest site face parte dintr-o rețea de site-uri care protejează împotriva atacurilor de forță brute distribuite. Pentru a activa această protecție, adresa IP a vizitatorilor care încearcă să se conecteze la site este partajată cu un serviciu furnizat de ithemes.com. Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești: Politica de confidențialitate iThemes.

Drepturile tale

Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) a fost introdus în mod special pentru a proteja datele persoanelor fizice. Conform acestuia ai dreptul ca oricând să soliciți accesul, restricționarea, rectificarea, sau ștergerea datelor personale și să îți retragi acordul exprimat. Pentru asta trebuie să ne contactezi folosind formularul de contact sau pe adresa de email: [email protected] De asemenea ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Dacă crezi că informațiile tale cu caracter personal nu sunt utilizate corect ai dreptul de a te adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr.28-30, sector 1, București, cod poștal: 010336, tel: 0040318059211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor tale cu caracter personal.

Cum poți corecta sau elimina informațiile personale

Oferim această politică de confidențialitate ca pe un angajament al nostru de a-ți proteja datele cu caracter personal. Dacă ai trimis informații de identificare personală pe site-ul nostru și dorești să le actualizezi sau să le ștergi din evidențele noastre, trebuie doar să ne contactezi folosind formularul de contact sau pe adresa de email: [email protected]

Date de identificare non-personale și Cookie-uri

Informațiile personale, cum ar fi numele tău și adresa de e-mail, nu sunt colectate niciodată automat. Aceste date le obținem doar când alegi să ni le oferi.

Totuși putem colecta automat informații despre tine, care NU au caracter personal, ori de câte ori interacționezi cu site-ul nostru. Informațiile care nu pot fi identificate personal pot include: numele browserului, tipul de computer și informațiile tehnice despre metoda ta de conectare la site-ul nostru, cum ar fi sistemul de operare și furnizorul de servicii Internet pe care l-ai utilizat și alte informații similare.

Modulele Cookie

Modulele cookie sunt pachete de text de mici dimensiuni, pe care magdatravel.ro le stochează pe computerul tău prin intermediul browser-ului Web și pe care browserul tău îl oferă site-ului magdatravel.ro de fiecare dată când te întorci pe site. Utilizăm cookie-uri pentru a ne ajuta să identificăm și să urmărim vizitatorii, utilizarea site-ului nostru și preferințele de acces la site-ul Web.

Cookie-uri Google Analytics

Magdatravel.ro utilizează Google Analytics pentru a analiza utilizarea acestui site web. Google Analytics colectează date demografice și de interes și generează informații statistice și alte informații despre utilizarea site-ului, prin cookie-uri. Aceste module cookie sunt păstrate pe calculatorul tău. Împărtășim aceste informații cu Google, care va stoca și utiliza aceste informații pe serverele sale. Politica de confidențialitate a Google este disponibilă la adresa: https://policies.google.com/privacy.

Magdatravel.ro utilizează informații din Google Analytics pentru a urmări numărul de vizite pe site-ul web, browserele și sistemele de operare. Nu se obțin informații personale de identificare din aceste module cookie. Utilizăm informațiile pe care Google Analytics le generează în legătură cu site-ul nostru pentru a crea rapoarte despre utilizarea site-ului. Aceste rapoarte ne permit să actualizăm site-ul și să îmbunătățim utilizarea acestuia.

Dacă nu dorești ca datele tale să fie colectate prin Google Analytics, poți să instalezi extensia browserului de dezactivare … https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel site web.

Cum poți refuza Cookie-urile

Poți seta browserul tău să accepte sau să refuze automat toate cookie-urile sau să te anunțe când este solicitat un modul cookie. Această măsură, nu ar trebui să creeze probleme în utilizarea continuă a site-ului nostru. Consultă secțiunea Ajutor din browserul tău pentru a afla cum să refuzi toate cookie-urile sau să fi anunțat atunci când este solicitat un modul cookie.

Dacă alegi să refuzi cookie-urile magdatravel.ro, este posibil să nu poți experimenta pe deplin funcțiile interactive ale site-ului.

Protecția datelor personale pentru copii

Acest site web este destinat adulților. Nu este destinat copiilor sub vârsta de 18 ani. Operăm site-ul nostru în conformitate cu reglementările în vigoare. Oricine sub vârsta de 18 ani trebuie să ofere consimțământul părinților pentru utilizarea acestui site. Nu colectăm și nu utilizăm cu bună știință informații care permit identificarea personală, de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Stocarea datelor

Nu stocăm datele cu caracter personal obținute prin intermediul acestui website.

Transmiterea Informațiilor

În cazul în care magdatravel.ro fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, informațiile pe care le-am obținut de la tine prin participarea ta voluntară pe site-ul nostru pot fi transferate noului proprietar ca parte a vânzării, astfel încât serviciul furnizat să poată continua. În acest caz, vei primi o notificare prin intermediul site-ului nostru cu privire la acea schimbare în control și practici și vom depune eforturi rezonabile pentru a ne asigura că, cumpărătorul respectă orice solicitări de excludere pe care le poți face.

Actualizări la politica de confidențialitate

magdatravel.ro își rezervă dreptul de a face modificări la aceste politici. Dacă există o schimbare substanțială în practicile noastre cookie și de confidențialitate, vom indica pe site-ul nostru că aceste practici s-au schimbat și vom oferi un link către politica de confidențialitate actualizată. Îți recomandăm să revezi periodic această secțiune, astfel încât să știi ce informații colectăm și cum le folosim.
Acceptarea Termenilor

Dacă nu ești de acord cu Politica de Confidențialitate a magdatravel.ro așa cum este postată pe acest website, te rugăm să nu fi de acord cu setarea cookie-urilor și cu colectarea și stocarea datelor tale cu caracter personal.

Acordul tău explicit indică acceptarea integrală a acestei politici de confidențialitate.

Ultima actualizare: 24.05.2018