DESPRE MAGDA TRAVEL

echipa magda travel

CE OFERIM CLIENTILOR?

Deoarece turismul poate fi denumit si o industrie a viselor implinite, putem spune ca va ajutam sa calatoriti in locurile mult visate

mitnyujtirodank
ce oferim

Am invatat pe parcurs ca putem fi cei mai buni numai daca ințelegem pe deplin dorintele si nevoile clientilor si daca adaptam itinerariile si serviciile nostre pana la cele mai mici detalii acestora. Nu lasam nimic la voia intamplarii, incercam sa ascultam fiecare parere si sa invatam din fiecare feedback.

Promisiunea noastra:

  • Experiente de neuitat

  • Relaxare, timp de calitate in familie

  • Poti lega noi prietenii

  • Livram întotdeauna ce am promis

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA

Deoarece suntem un birou mai mic, relatiile noastre cu clienții sunt mai personale si, pe baza feedback-ului lor, ne straduim să fim din ce in ce mai buni.

Ambrus M Magdolna

Ambrus Mária Magdolna

Manager Agentie

Prima idee care imi vine in minte este faptul ca sunt recunoscatoare sa pot face zilnic ceea ce iubesc si sa ofer clientilor o multime de amintiri frumoase, de durata prin munca mea…

Pot spune ca munca mea a devenit pasiunea si vocatia mea.

Ma straduiesc sa ofer cele mai bune oferte si servicii posibile, adaptate nevoilor si experientei clientilor nostrii si, desigur, nevoilor individuale. Este foarte important pentru mine sa pot furniza informatii exacte si concrete despre calatoria lor, intrucat scopul meu este sa le imbogatesc viata dincolo de calatorie. Cu mica noastra echipa, ne straduim sa facem deviza noastra o realitate pentru fiecare client in parte: „Mai mult decat o calatorie!”

Pentru mine este un cadou faptul ca pot fi tovarasul clientilor in calatoriile organizate de noi, din care pot invata multe si sa ma dezvolt. In plus multe dintre relatiile umane valoroase si prietenii au aparut ca roade ale muncii mele. Cele mai apropiate calatorii sufletului meu sunt pelerinajele, pentru ca mi se pare important si necesar sa ma opresc din cand in cand, sa privesc inapoi, sa regasesc si sa-mi mentin linistea sufleteasca, sa-mi ascult spiritul si sa ma intorc catre Creatorul nostru.

As dori sa la multumesc tuturor clientilor si cunoscutilor pentru increderea acordata, fara de care nu am fi acolo unde suntem astazi.

Szabó Ildikó

Szabó Ildikó

Consultant turism

Imi plac foarte mult varietatea si aventurile. Imi place sa ne facem zilele si calatoriile cat mai colorate. Acestea vor face viata unei persoane mai implinita…

Favoritele mele sunt calatoriile individuale, dar in acelasi timp cred ca excursiile in grup au importanta lor. In acest fel, o multime de cunostiinte si prietenii noi se infiripa si astfel putem invata multe intr-o astfel de calatorie. Nu este intamplator ca deviza companiei este „Mai mult decat o calatorie”.

Este important pentru mine sa pot multumi clientii si sa plec de la birou cu satisfactia muncii implinite, motiv pentru care ma straduiesc sa ofer maxim in munca mea.

Unul dintre motto-urile mele foarte importante in a-mi incepe ziua este: „Cred ca astazi se vor intampla lucruri minunate si marețe”. Acesta este motivul pentru care incerc mereu sa fiu la inalțime, indiferent daca este vorba de clientii nostri sau despre mine.

Dombi Zsuzsa

Dombi Zsuzsa

Consultant turism

Imi plac provocarile, si de multe ori timpul se opreste in loc cand vine vorba sa organizez o noua calatorie. Tot timpul caut sa gasesc cea mai buna oferta si sa o personalizez…

Ne gandim si planificam foarte mult, iar ideile noastre puse laolalta au ca rezultat o noua excursie. Ma dezvolt constant pentru a face aceasta poveste cat mai precisa si completa.

Cele mai apropiate mie sunt propriile noastre excursii organizate, unde intr-o atmosfera familiala, descoperim si exploram impreuna cu participantii grupului, locuri si orase noi.

Ne ghidam dupa filosofia: „Mai mult decat o calatorie”, care arata cine suntem, cum lucram, cum organizam excursiile/vacantele.

Consider ca urmand aceasta deviza, ii pot face pe clientii nostrii sa plece cu zambetul pe fata, si putem satisface nevoile si dorintele tuturor clientilor noi si vechi, devenind astfel alegerea numarul unu pentru clienti si parteneri.

LICENTE OPERATIONALE


PARTENERI

Lucram cu cei mai buni. Suntem mandri de partenerii nostri care colaboreaza cu noi pentru a oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate

ISTORIC