Rólunk

Rólunk

Célunk, hogy mottónkat tartalommal töltsük fel a lehető legnagyobb igényességgel és az utazáson túl életre szóló élményekkel gazdagítsuk kedves, volt és leendő utasainkat.

 

A MAGDA TRAVEL-RŐL

Mivel kisebb iroda vagyunk, kapcsolataink ügyfeleinkkel sokkal személyesebbek, a tőlük kapott visszajelzések alapján pedig igyekszünk mindig megújulni, jobbakká válni.

A MAGDA TRAVEL-RŐL<
MIT NYÚJT IRODÁNK AZ ÜGYFELEINKNEK?<

MIT NYÚJT IRODÁNK AZ ÜGYFELEINKNEK?

Mivel  a turizmust az álmok iparának is nevezhetjük, így segítséget nyújtunk, hogy megvalósítsák amit megálmodtak az utazással kapcsolatosan.

Megtanultuk és megértettük, hogy csak akkor vagyunk jók, ha tökéletesen megértjük utasaink vágyait és ehhez igazítjuk útjainkat, szolgáltatásainkat, legyen szó a legapróbb részletekről. Semmit nem hagyunk a véletlenre, igyekszünk minden kérésre figyelni és minden visszajelzésből tanulni.

Az ígéretünk:

Hitelesség és igényesség, színvonal és kedvesség harmóniában!

Felejthetetlen élmények

Pihenés, családi együttlét

Barátságok lehetséges alakulása, ismeretségek megkötése

Ha egyedül iratkozik és nem szeretne felárat fizetni, segítünk utazó társat találni

Mindig szolgáltatjuk, amit megígértünk

TÖRTÉNETÜNK

Kik vagyunk

7 évnyi munka, tapasztalatgyűjtés és kitartás után irodánk megalakult 2013-ban.  Mindig is nagyon szerettem utazni, érdekelt a más nemzetek kultúrája, hagyományai, a természeti csodák.

2005-ben, az akkori munkahelyemen jelentkezni lehetett utazási ügynök posztra, ahová szükséges volt az angol nyelv ismerete. Nem is volt kérdés, hogy megpróbáljam.

Így 3 éven át utazási irodában dolgozhattam, amikortól kinyílt előttem a világ, majd utána bedolgoztam Románia egyik legnagyobb utazási irodájának, mint “Home based agent”.

Igy, 2013 –ig folyamatosan, részmunkaidőben, hobbyként, de ugyanakkor áldozatokkal és kitartással végezve e tevékenységet tapasztalatokat gyűjthettem, embereket ismerhettem meg, és ily módon alakult ki a kis ügyféli körünk, amellyel indíthattuk tevékenységünket.

A fenti sorok alapjául szolgálnak Steve Jobs szavai:

” Ki kell derítened, hogy mi az, amit szeretsz… A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz. Ha még nem találtad meg, keresd tovább, ne add fel!…Tudni fogod, hogy mikor találtad meg az igazit.”

Mit csinálunk

Napjainkban folyamatban van a célközönség, utasaink körének a bővítése és eképpen egyre több visszatérő ügyféllel gazdagodhattunk.

Ily módon nagyon megszerettem az embereket, nagyon sok jót tanulok mindmáig tőlük, a rossz tapasztalatokból meg megtanulom, hogy mit ne tegyek. Egszóval a munkám a szenvedélyemmé vált, és egyben hivatásommá is.

Irányelveink

 • Mindig törvényesen működünk
 • Barátságos viszonyt tartunk fenn a környezettel.
 • Szolgáltatásainkban a lehető legmagasabb profizmusra törekszünk.
 • Magas etikai sztenderdek alapján működünk.
 • Csapatunk egymás közti viszonya tiszta, őszinte, barátságos, és egymás segítésén alapul.
 • Csapatunk legfontosabb értéke az egymás iránti tisztelet és szeretet, a kedvesség, a másiknak megadott létezőség, a jóindulat és a nagyvonalúság.
 • Figyelmet fordítunk arra, hogy csapatunk minden munkatársa folyamatosan fejlődjön, tanuljon, haladjon a saját céljain.
 • Munkatársaink maximálisan megbíznak vezetőjükben, egymásban, és abban, hogy úgyis minden problémán profi módon felülkerekedünk, amelyeket feladatoknak nevezünk.
 • Nem az az ideális cég, ahol nincsenek problémák, hanem az, ahol a problémákat ideálisan oldják meg. ( Bernard Percy). Mi ilyen cég, utazási iroda vagyunk!

Amit garantálunk

 • Megbízhatóság, minőség
 • Képzett, tapasztalt, referenciákkal igazolt szakemberek, idegenvezetők
 • Rugalmas, az ügyfél igényeit szem előtt tartó munkavégzés
 • Sűrgösségi telefonszám
TÖRTÉNETÜNK<

ISMERD MEG A CSAPATUNKAT

Mivel kisebb iroda vagyunk, kapcsolataink ügyfeleinkkel sokkal személyesebbek, a tőlük kapott visszajelzések alapján pedig igyekszünk mindig megújulni, jobbakká válni.

Magda Travel által szervezett belföldi buszos utak: évente

1100

utas

Magda Travel által szervezett külföldi utak, zarándokutak : évente

500

utas

Egyéb utak (repülős üdülések, szállásfoglalás, repülőjegyek)

5000

utas

PARTNEREINK

A legjobbakkal dolgozunk. Büszkék vagyunk partnereinkre, akik velünk dolgoznak, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást bíztosítsuk ügyfeleinknek

MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEK

Politia de asigurare

Brevet de turism

Licenta de turism