A MAGDA TRAVEL-RŐL

csapat magda travel

MIT NYÚJT IRODÁNK AZ ÜGYFELEINKNEK?

Mivel  a turizmust az álmok iparának is nevezhetjük, így segítséget nyújtunk, hogy megvalósítsák amit megálmodtak az utazással kapcsolatosan

mitnyujtirodank

Megtanultuk és megértettük, hogy csak akkor vagyunk jók, ha tökéletesen megértjük utasaink vágyait és ehhez igazítjuk útjainkat, szolgáltatásainkat, legyen szó a legapróbb részletekről. Semmit nem hagyunk a véletlenre, igyekszünk minden kérésre figyelni és minden visszajelzésből tanulni.

Az ígéretünk:

  • Felejthetetlen élmények

  • Pihenés, családi együttlét

  • Barátságok lehetséges alakulása, ismeretségek megkötése

  • Ha egyedül iratkozik és nem szeretne felárat fizetni, segítünk utazó társat találni

  • Mindig szolgáltatjuk, amit megígértünk

ISMERD MEG A CSAPATUNKAT

Mivel kisebb iroda vagyunk, kapcsolataink ügyfeleinkkel sokkal személyesebbek, a tőlük kapott visszajelzések alapján pedig igyekszünk mindig megújulni, jobbakká válni.

Ambrus M Magdolna

Ambrus Mária Magdolna

Irodavezető & Turisztikai tanácsadó

Első mondat ami eszembe jut magamról, hogy hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, végezhetem naponta amit szeretek és a  munkám által örömöket, élményeket, sok szép maradandó emléket adhatok ügyfeleinknek, vendégeinknek, utasainknak…

A munkám a szenvedélyemmé vált, és egyben hivatásommá is.

Arra törekszem, hogy tapasztalatom, tudásom és természetesen utasaink személyre szabott  kérését , igényeit figyelembe véve, a lehető legmegfelelőbb ajánlatot, szolgáltatást  adhassam az önök számára.  Nagyon fontos számomra, hogy pontos,  konkrét információval szolgálhassak  az utazásukkal kapcsolatosan, mivel a célom, hogy az utazáson túl életreszóló élményekkel gazdagodhassanak. Kis csapatunkkal nagy elszántsággal  törekszünk a mottónkat valóra váltani minden egyes ügyfelünk számára  “Legyen, több mint utazás! “

Ajándéknak tartom, hogy utaskisérőként részt vehetek saját szervezésű utainkon amely által sokat tanulhatok, fejlődhetek. Továbbá munkám gyümölcsei közé sorolhatok sok értékes emberi kapcsolatot, barátságok  létrejöttét.  Hozzám legközelebb a zarándokutak állanak, fontosnak és  szükségesnek  tartom az időnkénti megállást, visszapillantást, a csendet, a spiritualitást , a Teremtővel való kapcsolatot,  hogy a mindennapokban helytállhassunk,  a sokszor emberi erőt meghaladó élethelyzetekben,  ezáltal megtartván lelki egyensúlyunkat, hogy az egyszerű közép aranyúton maradhassunk.

Ezúttal megköszönöm minden utasunknak, ügyfelünknek, ismerősünknek a   bizalmát, amellyel szolgáltatásaink iránt fordult, mert enélkül nem lehetnénk ott ahol vagyunk.

Szabó Ildikó

Fórika Ildikó

Turisztikai tanácsadó

Nagyon szeretem a változatosságot, a kalandokat. Azt szeretem, hogy minél szinessebbek legyenek napjaink, utazásaink. Ezek által lessz kerekebb az ember élete.
Nekem nagy kedvencem az egyéni utazások…

De ugyanakkor úgy gondolom, hogy a csoportos kirándulásoknak van egy teljesen más jellege.

Ezáltal nagyon sok új ismeretségek, barátságok bontakoznak ki és nagyon sokat tud az ember tanulni egy ilyen jellegű kiránduláson. Nem véletlen a cég mottója , hogy” Legyen több, mint egy utazás”.

Fontos számomra, hogy örömet okozhassak ügyfeleinknek és elégedetten távozhassanak irodánkból, ezért is törekedem arra, hogy a maximumot nyújthassam munkámban.

Egy nagyon fontos mottóm a napom elinditásában: „Hiszem azt, hogy a mai napon is csodálatos és nagyszerű dolgok fognak történni”. És ehez igyekszem mindig tartani magamat, akár ügyfeleinkkel, akár saját magammal szemben is.

Kovács Edit

Turisztikai tanácsadó

Irodánkat mindig jó szándékkal keresik fel az emberek, hiszen utazni szeretnének, üdülni, pihenni, feltöltődni, vagy épp városnézni. Ebben igyekszem a segitségükre lenni, mindenkinek megtalálni a legmegfelelőbbet, legyen az saját szervezésű út, körút, nászút vagy személyre szabott.

Ez a munka egy igazi kihívás, de mikor látom a gyümölcsét, olvasom, hallom a pozitív visszajelzéseket, nagy örömmel tölt el, mert “a lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.”

Hálás vagyok, amiért ebben a munkakörben, ilyen kolléganőkkel dolgozhatok.

MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEK


PARTNEREINK

A legjobbakkal dolgozunk. Büszkék vagyunk partnereinkre, akik velünk dolgoznak, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást bíztosítsuk ügyfeleinknek

TÖRTÉNETÜNK