MIT NYÚJT IRODÁNK AZ ÜGYFELEINKNEK ?

Mivel  a turizmust az álmok iparának is nevezhetjük, így segítséget nyújtunk, hogy megvalósítsák amit megálmodtak az utazással kapcsolatosan

Megtanultuk és megértettük, hogy csak akkor vagyunk jók, ha tökéletesen megértjük utasaink vágyait és ehhez igazítjuk útjainkat, szolgáltatásainkat, legyen szó a legapróbb részletekről. Semmit nem hagyunk a véletlenre, igyekszünk minden kérésre figyelni és minden visszajelzésből tanulni.

Az ígéretünk:

  • Felejthetetlen élményeket.

  • Pihenést, családi együttlétet.

  • Barátságok leheteséges alakulása, ismeretségek megkötése..

ISMERD MEG A CSAPATUNKAT

Mivel kisebb iroda vagyunk, kapcsolataink ügyfeleinkkel sokkal személyesebbek, a tőlük kapott visszajelzések alapján pedig igyekszünk mindig megújulni, jobbakká válni.

Ambrus Mária Magdolna

Irodavezető & Turisztikai szakértő

Tapasztalatom, tudásom és természetesen a személyre szabott  kérésük, igényeik alapján próbálom a lehető legmegfelelőbb ajánlatot adni az ügyfeleink számára.

Hozzám legközelebb a zarándokutak állnak, ahol igazi lelki feltöltődésben lehet részesülni , amelyet nagyon fontosnak tartok, hogy a mindennapokban helyt állhassunk és megtarthassuk lelki egyensúlyunkat.

Szőcs Ágota

Turisztikai szakértő

Igyekszem magam fejleszteni minden téren. Minél tisztább képet szeretnék adni az embereknek azzal a hellyel, térséggel kapcsolatosan ahol nyaralásukat szeretnék tölteni.

Leginkább a Görögország, amiről szeretek tájékozódni. Hozzám a nászutas ajánlatok állnak közel, mert úgy gondolom ez egy pár életében egyszeri és megismételhetetlen alkalom, hiszen utazni máskor is lehet de ez különleges. Számomra ez egy kihívás, hogy a pár számára megfelelő ajánlattal és tudással szolgálhassak.

MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEK


PARTNEREINK

A legjobbakkal dolgozunk. Büszkék vagyunk partnereinkre, akik velünk dolgoznak, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást bíztosítsuk ügyfeleinknek

TÖRTÉNETÜNK

“ Megvagyok győződve arról, hogy a tényezők fele, ami elválasztja a nyerteseket a vesztesektől, az a kitartás.”