Project Description

GÖRÖGORSZÁGI NYARALÁS NEI PORI
2021. Augusztus 23.– Szeptember 01.

FŐSZEZON – Az Olympus hegy lábánál

 • nei pori3
 • nei pori1
 • nei pori2
 • nei pori4
 • nei pori5
 • nei pori6
 • nei pori7
 • nei pori8
 • nei pori9
 • nei pori10
 • Nei Pori
 • Nei Pori kirandulas
 • Nei Pori part
 • Nei Pori tenger
 • Nei Pori terasz
 • ejtoernyo
 • neippori_betuk

265 €/fő

Visszatérő utasainknak akik már voltak velünk Nei Poriba, 10 eur-fő a kedvezmény!

FOGLALJON

ÜDÜLÉS LEIRÁSA

 • Szállítás busszal: 49  fős autóbusszal

 • Indulás: Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Brassó

 • Dátum: 2021.08.23-09.01

 • Minimális csoport: 35 fő

 • Utaskísérő: Ambrus Mária Magdolna vagy Bota Szilamér

 • 7 Éjszaka szállás: önellátó 3 csillagos STÚDIÓBAN + szállítás autóbusszal Csíkszereda – Brassó – Nei Pori – Csíkszereda útvonalon


Felejthetetlen élmények minden korosztály számára

Nei Pori egy teljesen új, modern turistaparadicsom a jellegzetes, egymás mellett sorakozó apartmanházaival, hoteljeivel, sportolási és szórakozási lehetőségeivel.

A több km hosszan húzódó széles homokos tengerpartja kristálytiszta, lassan mélyülő vizével csábítja az idelátogatókat. Nei Pori képéhez tartozik még a főszezonban működő vidámpark és péntekenként a piac.

Érdemes átsétálni vagy a kerekes turistavonattal átutazni a Nei Poritól 4 km-re lévő ófaluba, Platamonba is. Sok-sok üzlet, taverna és kávézó teszi teljessé a gondtalan nyaralást.

A falu  elhelyezkedése miatt kiváló kiindulópont kirándulásokhoz: Olymposz (25 km), Meteora (130 km), Skiathos (120 + 40 km), Athén ( 400 km).

Szállásaink a parttól 200-300 méterre helyezkednek el a következő házak valamelyikében:

DIMITRIS – JIMMY – ALFA VILLA

DIMITRIS – HÁZ

JIMMY – HÁZ

ALFA VILLA – HÁZ

Fakultatív programok az olymposzi riviérán

Felnőtt ár/gyerek ár (12 éves korig)

Fakultatív programjainkat helyi partnerirodáink szervezik és bonyolítják. A részvételi díjak euróban fizetendők. A részvételi díjak nem tartalmazzák a belépőket. A programokat visszamondani csak a program előtt 2 nappal lehet!

Figyelem!
A programok sorrendje tervezett, a jelentkezők számától függően változhat! Kérjük, nézze az apartman házakban lévő információs táblát, ahol érkezés napján az esti órákban ki lesz függesztve a programok pontos sorrendje.

EDESSA+POZAR

25/25 euro + belépő: 3 euro
HÉTFŐ ind.: Neoi Pori: 07:20                             Érk.: kb. 17:00

Elutazunk egy hangulatos kisvárosba Edessába, ahol az ország egyik legnagyobb vízesése 70 m magasból zúdul a mélybe, majd továbbmegyünk Loutrába meleg-hideg vízesésekkel teli termál parkerdőbe ahol a hegyek övezte árnyas park vízzuhatagaiban és vízöbleiben fürödni is lehet. A környezet alkalmas a teljes felüdülésre

GÖRÖG EST

25/20 euro
HÉTFŐ ind.: Neoi Pori: 19:30             Érk.: kb. 24:00

Zenés, táncos hangulatos folklór est vacsorával és borral. Kitűnő alkalom a görög gasztronómia és kultúra megismeréséhez.  Az esten lehetőség van tánctanítás keretében a görög tánclépések elsajátítására is.

METEORA

27/18 euro + belépő : 12 év felett 6 euro
SZERDA ind.:Neoi Pori: 07:10           Érk.: kb. 16:30

Fél napos kiránduláson a méltán világhírű „ég és föld között lebegő” kolostorokhoz. Az út során ellátogatunk egy ikonkészítő műhelybe, majd megtekintünk két kolostort. (Ebédelési lehetőség Kalambakában: kb. 9 euro/fő: főétel körettel, salátával). Nőknek hosszú szoknya, férfiaknak hosszú nadrág kötelező a kolostorlátogatáshoz.

SKIATHOS

38/28 euro
CSÜTÖRTÖK ind.: Neoi Pori: 06:30                Érk.: kb. 21.00

Egész napos kirándulás az „Égei-tenger smaragdjának” tartott, egyik legzöldebb szigetre. A hajókirándulás során a látnivalókban bővelkedő Pagassatikos öblön keresztül eljutunk a sziget romantikus fővárosába, majd kikötünk az Égei-tenger egyik legnépszerűbb, legkedveltebb strandján, ahol fürödhetünk, strandolhatunk.

OLYMPOSZI TÚRA ebéddel

25/19 euro
PÉNTEK ind.: Neoi Pori 09:15       Érk.: kb. 17:00

A kirándulás elején Pieria megye egyik legújabb kolostorába (Szt. Efraim) látogatunk, ahol az ott élő apácák elzárva a külvilágtól meghitt, bensőséges környezetben fogadnak minket. A kolostorba a nőknek hosszú szoknya, a férfiaknak pedig hosszú nadrág a megfelelő viselet. Ezt követően elsétálunk Litohoro városából a sziklák között egy gyönyörű kanyonba, majd a program végén ellátogatunk a világörökség részévé vált öreg faluba: P. Panteleimonasba, ahol kóstolót kapunk a görög ízekből is.

VACSORA EGY TENGERPARTI TAVERNÁBAN

15 euro
PÉNTEK ind.: P.Beach, Neoi Pori, Platamon ind.: 19:30

Görög vacsora egy hangulatos tengerparti tavernában.

SKOPELOS

50/40 euro
VASÁRNAP ind.: Neoi Pori: 05:30       Érk.: kb. 22:00

Egy napos hajókirándulás a Mamma Mia szigetként ismert fenyőfákkal borított, természeti szépségekben bővelkedő Skopelos szigetére, ahol megnézzük a sziget romantikus fővárosát. Majd strandolunk Európa egyik legtisztább tengerpartjai közül az egyiken.

Skopelos + Skiathos, ha mindkettőre megy valaki, akkor Skopelos ára: 42 Euro/32 Euro!

ATHÉN

50/40 euro + belépő 18 év felett 20 euro
VASÁRNAP ind.: Neoi Pori: 01.00       Érk.: kb. 20:00

Egész napos autóbuszos kirándulás a görög fővárosba. A városnézés keretében megtekintjük a legfőbb nevezetességeket: Pireuszi kikötő, Stadion, Parlament, őrségváltás, Plaka, Akropolisz, Nemzeti Park.

ROMANTIKUS VACSORA AZ ÖREG FALUBAN

19 euro
ind.: Neoi Pori: 19:50    Érk.: kb. 23:00

Az olymposzi festői hegyi faluba invitáljuk, kellemes környezetben lévő hangulatos tavernában töltsünk el együtt egy felejthetetlen estét! A vacsora fejenként egy húsos tál körettel, középen 4-6 főre pedig zöld saláta, sült sajt és gomba. (Ital nincs az árban.)

DIONI VÍZESÉSEK FÜRDÉSSEL ÉS MÁGNESES PONT

22 euro/18 euro
ind.: Neoi Pori: 10:10           Érk.: 14:00

A fél napos programon a délelőtti órákban az Olymposz hegy felé vesszük az irányt, a Dion közelében megbújó kis vízeséshez, mely fantasztikus természeti környezetben várja a látogatókat. Itt a bátrak kipróbálhatják az  igen friss és kristálytiszta forrásvízben a fürdőzést, mely nem mindennapi élmény.

BARANGOLÁS PLATAMON KÖRNYÉKÉN

22 euro/18 euro
ind.: Neoi Pori: 10:10           Érk.: 14:00

A fél napos programon utunk először a szomszédos kisfaluba, Paleo Pyrgosba vezet, ahol megtekintjük a híres kagylóház maradványait, melyet egy idős bácsi az Olimpia tiszteletére több ezer kagylóval rakott ki, s amely néhány hónapja leégett. Utána ellátogatunk a Pynios folyó torkolatához, ahol lehetőség van kagylógyűjtésre. Visszaérkezés Platamonba. Kirándulás a várba (belépő: kb 2 euro), ahol gyönyörű kilátás nyílik a környékre, P.Beachre, a platamoni kikötőre és Neoi Porira. Utunkat egy kis kápolna megtekintésével zárjuk, mely gyakori helyszíne esküvőknek és keresztelőknek.

BUGGY SAFARI: 40/30 Euro

HÉTFŐ – SZERDA – PÉNTEK ind.: 08:00       Érk.: kb. 16:00

Időtartam: 6-7 óra, Útvonal hossza: 120 km, Magasság: 350 m-ig

(12 éves korig *a program 4 éves kor alatt nem ajánlott!) magába foglalja a transzfert a szállástól a  találkozási pontra és vissza. 

Transzfer a Kateriniben lévő bázisig, majd innen buggyval elindulva felkapaszkodunk az Olymposz-hegyre, ahol egy rövid szünetet tartunk Szent Efraim Kolostoránál. Ezután felfelé haladva 350 m-es magasságban elérjük a Szent Kori vízesést, ahol lehetőség nyílik fürdeni a vízesés alatti kis tó friss vízében, illetve fotózni a tájat. Később utunkat folytatva egy sziklás partszakaszra érünk, ahol ismét megmártózhatunk a kristálytiszta vízben. Itt fakultatív lehetőség nyílik ebédre, mely után élményekkel telve visszatérünk a Katerini bázisra, majd transzfer a szálláshelyekre.

Fontos információk: Egy jármű 4 fős melyet az utasok vezetnek. A járművek vezetésének feltétele a betöltött 23. év és min. 1 éve érvényes jogosítvány, a sofőrök az út során válthatják is egymást. A résztvevőknek ajánlott magukkal vinni fürdőruhát, törölközőt, folyadékot, fényvédő krémet, esőkabátot.
Garantált üres hely a buggyban: 25 Euro

ZORBA JEEP TÚRA: 60 euro/40 euro

CSÜTÖRTÖK – SZOMBAT

Időtartam: 7-8 óra, Útvonal hossza: 165 km, Magasság: 2.194 m-ig
(12 éves korig *a program 4 éves kor alatt nem ajánlott) magába foglalja a transzfert a szállástól a találkozási pontig és az ebédet is!

Transzfer a Kateriniben lévő bázisig, majd innen jeep-pel elindulva felkapaszkodunk Pieria tartományban a Múzsák hegyeire. Első megállónk Ritiniben lesz egy kis tradicionális boltnál, ahol helyi termékekkel ismerkedhetünk meg, és lehetőségünk lesz egy kávé szünetre is. Ezután áthaladunk Elatohori falun, ahol látványos fényképeket készíthetünk a tájról és az erdőben megbújó kis vízesésről. Később erdei utakon haladva Pieria megye csúcsai felé vesszük az irányt. Elérve Katafiyi-t megtekintjük Alexis Zorbas szülőfaluját és házát, a Néprajzi Múzeumot, majd együtt megebédelünk. Hangulatos erdei és aszfalt utakon tovább haladva, élményekkel telve jutunk vissza a Katerini bázisra, majd transzfer a szálláshelyekre.

Fontos információk: Egy jármű 4 fős melyet az utasok vezetnek. A járművek vezetésének feltétele a betöltött 23. év és min. 1 éve érvényes jogosítvány, a sofőrök az út során válthatják is egymást. A résztvevőknek ajánlott magukkal vinni fürdőruhát, törölközőt, folyadékot, fényvédő krémet, esőkabátot.

Garantált üres hely a jeepben: 40 Euro

Az állami múzeumokba (Athén, Delfi) a belépő 18 év alatt, illetve diák-vagy pedagógus igazolvánnyal ingyenes!

A csomag tartalmazza:

 • Utazást autóbusszal Csikszereda-Nei Pori- Csikszereda- útvonalon
 • 7 Éjszaka szállást önellátó apartmanházakban, stúdió típusú szobákban
 • Utaskísérőt az autóbuszon
 • Autópályadíjakat, parkolási díjat, a buszvezetők napidíját és ellátását

 Az ár nem tartalmazza:

 • Egészségügyi bíztosítást, storno biztosítást, a fakultatív kirándulások díját (a helyszínen fizetendő)
 • Légkondicionáló felára 5 €/szoba/nap (a helyszínen fizetendő)
 • 0.50 eur/szoba/éjszaka/helyi illeték

FIGYELEM!

Görögországban bevezetésre került az idegenforgalmi adó amit a helyszínen kell fizetni. Apartmannál-stúdiónál  0,5 €, 3*-os hotel esetében 1,50 €/szoba/éj!

 • Szükséges utazási dokumentum: érvényes személyazonossági igazolvány vagy útlevél
 • A beutazási feltételek hivatalos ellenőrzése a www.mae.ro oldalon lehetséges.
 • A gyerekek esetében: www.politiadefrontiera.ro – tel: 021-9590
 • Az autóbuszon való ülésrend az iratkozás sorrendjében történik
 • Iratkozáskor szükséges 50 eur/fő előleg
 • Integrális, azaz teljes fizetés legkésőbb 25 nappal az indulás előtt
 • Az indulás előtt az utazás lemondása esetén önnek a következő költségátalányt kell megfizetnie
 • A minimum létszám 35 fő
További infók:  az  indulás 2021. augusztus 23-án , d.u 16 órakor van Csíkszeredából. A pontos helyszínt időben közöljük önökkel, a találkozás 15: 45 órakor van. Érkezés Nei Poriba 2021. augusztus 24-én, 12:00/14:00 óra között. A szobákat 15 órától lehetséges elfoglalni,  ezért kérjük szépen a türelmüket amennyiben érkezéskor enyhén várakozni kell néhány szobára.
                               Visszaindulás: 2021. augusztus 31-én indulunk Nei Poriból hazafele reggel 9:10 órakor.
                               Érkezés : 2021. szeptember 1- Csíkszereda, reggel  kb. 06:00 órakor.
 Felszállás Sepsiszentgyörgy: Mol benzinkút.
                                           Indulás: 2021.08.23 -Hétfő d.u. 17:15  (előtte 10 perccel megkérjük tessenek a helyszínen lenni)
 
Felszállás Brassó: Calea Bucureștilor, Mol benzinkút, a McDonald’s-al szemben
                                           Indulás: 2021.08.23 -Hétfő d.u. 17:45  (előtte 10 perccel megkérjük tessenek a helyszínen lenni)
Érkezés Nei Poriba 2021. június 15-én, 12:00/14:00 óra között. A szobákat 15 órától lehetséges elfoglalni,  ezért kérjük szépen a türelmüket amennyiben érkezéskor enyhén várakozni kell néhány szobára.
                               Visszaindulás: 2021. augusztus 31-én indulunk Nei Poriból hazafele reggel 9:10 órakor.
                                Érkezés:          2021. szeptember 1-Szerda/  Brassó: kb hajnali 5:00 órakor
                                                        2021. szeptember 1-Szerda/  Sepsiszentgyörgy: kb hajnali 5:45 órakor
A helyszínen az utaskísérő közli időben a pontos helyszíneket a felszálláshoz.  Az autóbusz a Jimmy ház előtt parkol.
Lehetséges félpanziót(reggelit és vacsorát) rendelni fix menüvel, amelyet a legközelebbi tavernában tudjuk biztosítani.  Ár: 13 eur/fő/nap

Lehetséges igényelni szállást a legjobb áron a következő hotelekben is, az általunk szervezett üdülési időpontra vagy egyéni nyaralás esetén is :

 • HOTEL OLYMPIC BEACH 3*-NEI PORI, félpanziós svédasztalos ellátással
 • HOTEL OLYMPION MELATHRON 3*-PLATAMONAS, félpanziós svédasztalos ellátással
 • HOTEL AFRODITI 2*+ -PANTELEIMONAS BEACH, reggelis, vagy félpanziós ellátást

Iratkozási határidő

A szabad helyeknek a függvényében.  


Szeretettel és odafigyeléssel várjuk !!!

Jó kikapcsolódást kívánunk, sok szép élményben legyen részünk!

Utasaink véleménye…

FOGLALJON MOST

SAJÁT KÜLFÖLDI ÚTAK