Project Description

GÖRÖGORSZÁGI NYARALÁS NEI PORI
2020. Augusztus 31.– Szeptember 08.

Az Olympus hegy lábánál

 • nei pori3
 • nei pori1
 • nei pori2
 • nei pori4
 • nei pori5
 • nei pori6
 • nei pori7
 • nei pori8
 • nei pori9
 • nei pori10
 • Nei Pori
 • Nei Pori kirandulas
 • Nei Pori part
 • Nei Pori tenger
 • Nei Pori terasz

240 €/fő

Visszatérő utasainknak akik már voltak velünk Nei Poriba ,10 eur-fő a kedvezmény!


ÜDÜLÉS LEIRÁSA

 • Szállítás busszal: 49  fős autóbusszal

 • Indulás: Csíkszereda

 • Dátum: 2019.08.31-09.08

 • Minimális csoport: 40 fő

 • Utaskísérő: Ambrus Mária Magdolna

 • 7 Éjszaka szállás: önellátó 3 csillagos STÚDIÓBAN + szállítás autóbusszal Csíkszereda – Brassó – Nei Pori – Csíkszereda útvonalon


Felejthetetlen élmények minden korosztály számára

Nei Pori egy teljesen új, modern turistaparadicsom a jellegzetes, egymás mellett sorakozó apartmanházaival, hoteljeivel, sportolási és szórakozási lehetőségeivel.

A több km hosszan húzódó széles homokos tengerpartja kristálytiszta, lassan mélyülő vizével csábítja az idelátogatókat. Nei Pori képéhez tartozik még a főszezonban működő vidámpark és péntekenként a piac.

Érdemes átsétálni vagy a kerekes turistavonattal átutazni a Nei Poritól 4 km-re lévő ófaluba, Platamonba is. Sok-sok üzlet, taverna és kávézó teszi teljessé a gondtalan nyaralást.

A falu  elhelyezkedése miatt kiváló kiindulópont kirándulásokhoz: Olymposz (25 km), Meteora (130 km), Skiathos (120 + 40 km), Athén ( 400 km).

Szállásaink a parttól 200-300 méterre helyezkednek el a következő házak valamelyikében: DIMITRIS - JIMMY - ALFA VILLA

DIMITRIS - HÁZ

JIMMY - HÁZ

ALFA VILLA - HÁZ

Fakultatív programok az olymposzi riviérán

Felnőtt ár/gyerek ár (12 éves korig) Fakultatív programjainkat helyi partnerirodáink szervezik és bonyolítják. A részvételi díjak euróban fizetendők. A részvételi díjak nem tartalmazzák a belépőket. A programokat visszamondani csak a program előtt 2 nappal lehet! Figyelem! A programok sorrendje tervezett, a jelentkezők számától függően változhat! Kérjük, nézze az apartman házakban lévő információs táblát, ahol érkezés napján az esti órákban ki lesz függesztve a programok pontos sorrendje.

EDESSA+POZAR

25/25 euro + belépő: 3 euro HÉTFŐ ind.: Neoi Pori: 07:20                             Érk.: kb. 17:00 Elutazunk egy hangulatos kisvárosba Edessába, ahol az ország egyik legnagyobb vízesése 70 m magasból zúdul a mélybe, majd továbbmegyünk Loutrába meleg-hideg vízesésekkel teli termál parkerdőbe ahol a hegyek övezte árnyas park vízzuhatagaiban és vízöbleiben fürödni is lehet. A környezet alkalmas a teljes felüdülésre

GÖRÖG EST

25/20 euro HÉTFŐ ind.: Neoi Pori: 19:30             Érk.: kb. 24:00 Zenés, táncos hangulatos folklór est vacsorával és borral. Kitűnő alkalom a görög gasztronómia és kultúra megismeréséhez.  Az esten lehetőség van tánctanítás keretében a görög tánclépések elsajátítására is.

METEORA

27/18 euro + belépő : 12 év felett 6 euro SZERDA ind.:Neoi Pori: 07:10           Érk.: kb. 16:30 Fél napos kiránduláson a méltán világhírű „ég és föld között lebegő” kolostorokhoz. Az út során ellátogatunk egy ikonkészítő műhelybe, majd megtekintünk két kolostort. (Ebédelési lehetőség Kalambakában: kb. 9 euro/fő: főétel körettel, salátával). Nőknek hosszú szoknya, férfiaknak hosszú nadrág kötelező a kolostorlátogatáshoz.

SKIATHOS

38/28 euro CSÜTÖRTÖK ind.: Neoi Pori: 06:30                Érk.: kb. 21.00 Egész napos kirándulás az „Égei-tenger smaragdjának” tartott, egyik legzöldebb szigetre. A hajókirándulás során a látnivalókban bővelkedő Pagassatikos öblön keresztül eljutunk a sziget romantikus fővárosába, majd kikötünk az Égei-tenger egyik legnépszerűbb, legkedveltebb strandján, ahol fürödhetünk, strandolhatunk.

OLYMPOSZI TÚRA ebéddel

25/19 euro PÉNTEK ind.: Neoi Pori 09:15       Érk.: kb. 17:00 A kirándulás elején Pieria megye egyik legújabb kolostorába (Szt. Efraim) látogatunk, ahol az ott élő apácák elzárva a külvilágtól meghitt, bensőséges környezetben fogadnak minket. A kolostorba a nőknek hosszú szoknya, a férfiaknak pedig hosszú nadrág a megfelelő viselet. Ezt követően elsétálunk Litohoro városából a sziklák között egy gyönyörű kanyonba, majd a program végén ellátogatunk a világörökség részévé vált öreg faluba: P. Panteleimonasba, ahol kóstolót kapunk a görög ízekből is.

VACSORA EGY TENGERPARTI TAVERNÁBAN

15 euro PÉNTEK ind.: P.Beach, Neoi Pori, Platamon ind.: 19:30 Görög vacsora egy hangulatos tengerparti tavernában.

SKOPELOS

50/40 euro VASÁRNAP ind.: Neoi Pori: 05:30       Érk.: kb. 22:00 Egy napos hajókirándulás a Mamma Mia szigetként ismert fenyőfákkal borított, természeti szépségekben bővelkedő Skopelos szigetére, ahol megnézzük a sziget romantikus fővárosát. Majd strandolunk Európa egyik legtisztább tengerpartjai közül az egyiken. Skopelos + Skiathos, ha mindkettőre megy valaki, akkor Skopelos ára: 42 Euro/32 Euro!

ATHÉN

50/40 euro + belépő 18 év felett 20 euro VASÁRNAP ind.: Neoi Pori: 01.00       Érk.: kb. 20:00 Egész napos autóbuszos kirándulás a görög fővárosba. A városnézés keretében megtekintjük a legfőbb nevezetességeket: Pireuszi kikötő, Stadion, Parlament, őrségváltás, Plaka, Akropolisz, Nemzeti Park.

ROMANTIKUS VACSORA AZ ÖREG FALUBAN

19 euro ind.: Neoi Pori: 19:50    Érk.: kb. 23:00 Az olymposzi festői hegyi faluba invitáljuk, kellemes környezetben lévő hangulatos tavernában töltsünk el együtt egy felejthetetlen estét! A vacsora fejenként egy húsos tál körettel, középen 4-6 főre pedig zöld saláta, sült sajt és gomba. (Ital nincs az árban.)

DIONI VÍZESÉSEK FÜRDÉSSEL ÉS MÁGNESES PONT

22 euro/18 euro ind.: Neoi Pori: 10:10           Érk.: 14:00 A fél napos programon a délelőtti órákban az Olymposz hegy felé vesszük az irányt, a Dion közelében megbújó kis vízeséshez, mely fantasztikus természeti környezetben várja a látogatókat. Itt a bátrak kipróbálhatják az  igen friss és kristálytiszta forrásvízben a fürdőzést, mely nem mindennapi élmény.

BARANGOLÁS PLATAMON KÖRNYÉKÉN

22 euro/18 euro ind.: Neoi Pori: 10:10           Érk.: 14:00 A fél napos programon utunk először a szomszédos kisfaluba, Paleo Pyrgosba vezet, ahol megtekintjük a híres kagylóház maradványait, melyet egy idős bácsi az Olimpia tiszteletére több ezer kagylóval rakott ki, s amely néhány hónapja leégett. Utána ellátogatunk a Pynios folyó torkolatához, ahol lehetőség van kagylógyűjtésre. Visszaérkezés Platamonba. Kirándulás a várba (belépő: kb 2 euro), ahol gyönyörű kilátás nyílik a környékre, P.Beachre, a platamoni kikötőre és Neoi Porira. Utunkat egy kis kápolna megtekintésével zárjuk, mely gyakori helyszíne esküvőknek és keresztelőknek.

BUGGY SAFARI: 35/25 Euro

HÉTFŐ – SZERDA – PÉNTEK ind.: 08:00       Érk.: kb. 16:00

Időtartam: 6-7 óra, Útvonal hossza: 120 km, Magasság: 350 m-ig

Transzfer a Kateriniben lévő bázisig, majd innen buggyval elindulva felkapaszkodunk az Olymposz-hegyre, ahol egy rövid szünetet tartunk Szent Efraim Kolostoránál. Ezután felfelé haladva 350 m-es magasságban elérjük a Szent Kori vízesést, ahol lehetőség nyílik fürdeni a vízesés alatti kis tó friss vízében, illetve fotózni a tájat. Később utunkat folytatva egy sziklás partszakaszra érünk, ahol ismét megmártózhatunk a kristálytiszta vízben. Itt fakultatív lehetőség nyílik ebédre, mely után élményekkel telve visszatérünk a Katerini bázisra, majd transzfer a szálláshelyekre.

JEEP SAFARI az Olympos rejtett kincseihez: 45/30 euro

CSÜTÖRTÖK – SZOMBAT Időtartam: 6-7 óra, Útvonal hossza: 148 km, Magasság: 1250 m-ig

Transzfer a Kateriniben lévő bázisig, majd innen elindulva Pieria megye déli része felé vesszük az irányt. Szkotinát érintve felkapaszkodunk az Olymposzra, ahol egy rövid szünetet tartva megállunk a környék legöregebb olajfájánál. Ezután Régi Szkotina felé haladva 500 m-es magasságban meglátogatunk egy 18.sz.-i bizánci templomot. Később utunk csodálatos erdei földutakon vezet tovább egészen 1250 m-es magasságig a KATI-tóig. Később egy rövid fotózásra lesz lehetőség a Profitisz Iliasz kápolnánál, ahonnan lélegzetállító panoráma nyílik egész Pieria megyére. Utolsó állomásként fürödhetünk Leptokaria tengerpartján a kristálytiszta vízben, illetve lesz fakultatív ebédelésre is lehetőség. Innen visszatérünk a Katerini bázisra, majd transzfer a szálláshelyekre.

Az állami múzeumokba (Athén, Delfi) a belépő 18 év alatt, illetve diák-vagy pedagógus igazolvánnyal ingyenes! Kiköltözés a szobákból: reggel 9:00 óráig, visszaindulás Platamon: 14:30, Neoi Pori: 15:00, P.Beach: 15:15

A csomag tartalmazza:

 • Utazást autóbusszal Csikszereda-Nei Pori- Csikszereda- útvonalon, hogyha Székelyudvarhelyről minimum 1o iratkozó lesz, ez esetben az útvonal Székelyudvarhely-Csíkszereda-Nei Pori- Székelyudvarhely-Csíkszereda lesz
 • 7 Éjszaka szállást önellátó apartmanházakban, stúdió típusú szobákban
 • Utaskísérőt az autóbuszon
 • Autópályadíjakat, parkolási díjat, a buszvezetők napidíját és ellátását

 Az ár nem tartalmazza:

 • Egészségügyi bíztosítást, storno biztosítást, a fakultatív kirándulások díját (a helyszínen fizetendő)
 • Légkondicionáló felára 5 €/szoba/nap (a helyszínen fizetendő)
 • 0.50 eur/szoba/éjszaka/helyi illeték

FIGYELEM!

Görögországban bevezetésre került az idegenforgalmi adó amit a helyszínen kell fizetni. Apartmannál-stúdiónál  0,5 €, 3*-os hotel esetében 1,50 €/szoba/éj!
 • Szükséges utazási dokumentum: érvényes személyazonossági igazolvány vagy útlevél
 • A gyerekek esetében: www.politiadefrontiera.ro - tel: 021-9590
 • Az autóbuszon való ülésrend az iratkozás sorrendjében történik
 • Iratkozáskor szükséges 50 eur/fő előleg
 • Integrális, azaz teljes fizetés legkésőbb 25 nappal az indulás előtt
 • Az indulás előtt az utazás lemondása esetén önnek a következő költségátalányt kell megfizetnie
 • Több mint 30 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 60%-át
 • 16-30 Napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 80%-át
 • 16 Napon belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a részvételi díj 100%-át
 • A minimum létszám 40 fő

Kiköltözés a szobákból: reggel 9:00 óráig, visszaindulás 9:10.  A helyszínen az utaskÍsérő közli időben a pontos helyszÍneket a felszálláshoz.  Az autóbusz a Jimmy ház előtt parkol.

Lehetséges igényelni szállást a legjobb áron a következő hotelekben is, az általunk szervezett üdülési időpontra vagy egyéni nyaralás esetén is :

 • HOTEL OLYMPIC BEACH 3*-NEI PORI, félpanziós svédasztalos ellátással
 • HOTEL OLYMPION MELATHRON 3*-PLATAMONAS, félpanziós svédasztalos ellátással
 • HOTEL AFRODITI 2*+ -PANTELEIMONAS BEACH, reggelis, vagy félpanziós ellátást

Iratkozási határidő

Minél hamarabb a szabad helyeknek a függvényében.

Szeretettel és odafigyeléssel várjuk !!!

Jó kikapcsolódást kívánunk, sok szép élményben legyen részünk!

Utasaink véleménye...


SAJÁT KÜLFÖLDI ÚTAK